Η Networkie

Η Νetworkie ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Computer & Network Engineer Νικόλαο Καψάλη. Με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο του Information Technology και του Service Η/Υ δημιουργήσαμε έναν χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει τεχνικά ζητήματα και επιχειρηματικές ανάγκες.

Η επιχείρηση έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και καινοτομίες. Θέλουμε να είμαστε στο πλευρό του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία, καλύπτοντας όλες τις τεχνολογικές του ανάγκες και παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσφέροντας μέσα από άριστη τεχνογνωσία και κατάρτιση τις βέλτιστες πάντα λύσεις.

Με έμπειρους συνεργάτες, ικανούς να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις, αναφορικά με Service H/Y & Smartphon,Κατασκευή ιστοσελίδων, Web Development, Λύσεις Πληροφορικής και Δικτύων, ΙΤ Support, Τεχνική Υποστήριξη κ.α, η Networkie είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για κάθε σας τεχνολογικό βήμα.

Στο κατάστημα μας στη Μ. Μπότσαρη 72, Θεσσαλονίκη και στο e-shop μας θα βρείτε μεταξύ άλλων μεγάλη γκάμα από Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Laptop, Είδη Πληροφορικής, Ανταλλακτικά, Αναλώσιμα, Gadget και οτιδήποτε αφορά τις πληροφοριακές σας ανάγκες.

1 χρόνια
εμπειρίας

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.

Blog

Πιστεύουμε στη σύνδεση της αισθητικής με τη λειτουργικότητα, δίνοντας προτεραιότητα στην ευχάριστη εμπειρία του χρήστη

Digital Marketing

Προωθήστε, αύξηστε την επισκεψιμότητα και επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο επενδύοντας στο Digital marketing.
Περισσότερα